Рокли за бременни булки

СВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА БРЕМЕННИ БУЛКИ

СВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА БРЕМЕННИ БУЛКИ

Интересна тенденция, която наблюдаваме в нашите салони е увеличаване на бременните булки.
Много от тях се притесняват дали ще изглеждат добре в сватбена рокля, в която също така да се чувстват удобно.

От нашия многогодишен опит съдим, че най-подходящи са роклите с висока талия .

Те позволяват да се прикрие в известна степен бременността, придават нежна линия на тялото и са много по-феерични, комфортни и леки.

Тъй като тези рокли са двупластови (сатен и върху него шифон или опал) те могат да са малко по-отпуснати без това да разваля изяществото на роклята. На шевовете по сатена може да се пришият ластичета, които допълнително ще спомогнат на бъдещата майка да се чувства удобно на сватбата си. Благодарение на горния пласт (шифон) това няма да се вижда и не разваля линията на модела.

Силно препоръчваме да се спрете на рокля с връзки, тъй като те могат да се регулират по всяко време, за разлика от ципа или копчетата.

Естествено роклите с висока талия стоят много добре не само на бременни булки . Някои наши клиентки са ни споделяли, че избягват такъв тип рокля, защото не искат гостите на сватбата да си помислят, че са бременни. С едно нежно коланче подчертаващо талията този проблем лесно би се решил .

Ако все още не сте се спрели на сватбен модел и не знаете какъв стил рокля ще Ви стои най-добре, заповядайте в нашите салони да пробвате различни модели и да се консултирате със специалистите ни.